Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

15 jaar hyperventilatie opgelost in 2 maanden

Margriet - 42 jaar

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje

Gedurende vele jaren leed ik al aan chronische hyperventilatie. Na het innemen van de bachbloesems echter, merkte ik meteen dat het iets deed. Daarom heb ik trouw de druppels ingenomen gedurende een paar maanden. Nu heb ik de druppels al een tweetal maanden niet meer ingenomen, onbewust, maar het leek als vanzelfs alsof ik geen behoefte meer had aan de druppels.

Voorbeeld: deze zomer heb ik eindelijk een keer fluitend over het vliegveld gelopen, een plek waar ik door de grote mensenmenigte en de normale opgewonden spanning die er altijd hangt normaal atijd liep te suizebollen. Ik had de druppels wel bij me… maar heb er niet eens aan gedacht om ze in te nemen!

Nu komt er een redelijk stressvolle periode aan, uit voorzorg ga ik ze weer innemen. Ik heb 15 jaar lang last gehad van hyperventilatie, dus ik vermoed dat het wel even duurt voordat het echt uit mijn systeem (lees hoofd) is, vandaar die druppels uit voorzorg voordat de sneeuwbal en de angst om een aanval te krijgen weer de kop op gaat steken.

Door de bachbloesem mix 84 heb ik nu ervaren hoe heerlijk het is om geen angst te hebben voor een aanval, er niet eens stil bij te staan. Letterlijk een verademing.

 

Noot: resultaten kunnen variëren

Andere getuigenissen
Top van de pagina