Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Bach bloesem MIX 84 helpt chronische hyperventilatie

 • spanningen te minderen
 • nieuwe aanval te vermijden
 • kalmer te worden
 • verdriet en pijn te verzachten
Meer info

Ervaringen met MIX 84 :

 

 • Het beklemmend gevoel is weg
 • Ik ben verlost van mijn hyperventilatie
 • Chronische hyperventilatie verdwenen in 2 maanden
Meer info

Wat is Bach bloesem ?

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Meer info

Persoonlijke Bach bloesem mix :

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekening houdend met je karakter 
 • Vraag gratis advies aan Tom

 

Meer info

Gratis boek

 

 

 

 

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin alles over Chronische hyperventilatie duidelijk beschreven staat!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Therapie bij chronische hyperventilatie

Ademtherapie in de strijd tegen chronische hyperventilatie

Chronische hyperventilatie is een aandoening die ontstaat doordat men te snel en te die ademt.  Hierdoor geraakt het evenwicht tussen koolzuurgas en zuurstof in het bloed verstoord.  Aangezien een foute manier van ademhalen aan de basis van de aandoening ligt, is een ademtherapie uiterst efficiënt in de strijd tegen chronische hyperventilatie.

Ademen lijkt een automatisme en is het voor de meeste mensen ook.  Toch is het voor sommige mensen niet zo evident om op een ontspannen manier te ademen.  Geregeld foutief ademen kan leiden tot allerlei lichamelijke klachten en vervelende nevenverschijnselen.

Bij ademtherapie probeert men er voor te zorgen dat de patiënt zich bewust wordt van zijn manier van ademen.  Ook probeert men dan aan te leren op welke manier men op een meer ontspannen manier kan ademen.  Dit zal er dan uiteindelijk voor zorgen dat er met situaties van stress, angst of emoties beter kan worden omgesprongen. 

 

Ontspanningstherapie in de strijd tegen chronische hyperventilatie

Ontspanningstherapie is naast ademtherapie eveneens heel geschikt om chronische hyperventilatie aan te pakken.  Door allerlei oefeningen leert men hier hoe men zich beter kan ontspannen in situaties die hyperventilatie kunnen uitlokken: angst, stress, emotie.  Een combinatie van ademtherapie en ontspanningstherapie is het meest doeltreffend.  Het anders leren ademen zal veel vlotter verlopen aangezien men minder gespannen is.

 

Yoga-therapie in de strijd tegen chronische hyperventilatie

Bij chronische hyperventilatie kan yoga je leren om je beter te ontspannen.  Yoga bestaat reeds eeuwenlang.  Je leert er niet alleen mee te ontspannen, maar het helpt ook om de spieren in vorm te houden, de gewrichten losjes te houden en het zorgt voor een betere bloeddoorstroming.  Door je via de yoga-therapie beter te ontspannen, zal je ook meer controle over je ademhaling krijgen, wat uiteraard zeer doeltreffend is bij chronische hyperventilatie.


Bachbloesemtherapie in de strijd tegen chronische hyperventilatie

Een zeer doeltreffende therapie tegen chronische hyperventilatie is de Bachbloesemtherapie.  Bachbloesems werken zeer positief in op de aspecten die hyperventilatie uitlokken.  Zo zijn spanningen een zeer belangrijke uitlokker van hyperventilatie.  Bachbloesems werken zodanig in op spanningen dat deze ruimte maken voor rust en evenwicht.

Chronische hyperventilatie kan ook ontstaan door emotionele toestanden zoals verdriet en woede.  Bachbloesems brengen meer evenwicht in het gemoed zodat met deze emoties beter kan worden omgegaan.

Ook angst is vaak een oorzaak  van chronische hyperventilatie.  Bachbloesems helpen om deze angsten te overwinnen en te relativeren.

Ten slotte zorgen Bachbloesems er ook voor dat men beter aanvoelt wanneer de boog te hevig gespannen staat.  Op die manier kan men situaties van stress en overbelasting beter het hoofd bieden.