Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Bach bloesem MIX 84 helpt chronische hyperventilatie

 • spanningen te minderen
 • nieuwe aanval te vermijden
 • kalmer te worden
 • verdriet en pijn te verzachten
Meer info

Ervaringen met MIX 84 :

 

 • Het beklemmend gevoel is weg
 • Ik ben verlost van mijn hyperventilatie
 • Chronische hyperventilatie verdwenen in 2 maanden
Meer info

Wat is Bach bloesem ?

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Meer info

Persoonlijke Bach bloesem mix :

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekening houdend met je karakter 
 • Vraag gratis advies aan Tom

 

Meer info

Gratis boek

 

 

 

 

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin alles over Chronische hyperventilatie duidelijk beschreven staat!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Extra info over het syndroom chronische hyperventilatie

Wat is het chronisch hyperventilatiesyndroom ?

Het chronisch hyperventilatiesyndroom omvat alle klachten die gepaard gaan met een aanval van hyperventilatie.  Hyperventilatie bestaat enerzijds uit het woord “hyper” (te veel) en anderzijds uit “ventilatie” (ademen).  Hyperventilatie betekent dus dat men teveel ademt.  Dit zorgt voor een verkeerde balans tussen zuurstof en koolzuurgas in het bloed met een hele reeks nare gevolgen. 

 

Het chronische hyperventilatiesyndroom, een reeks klachten die in je lichaam rondzwerven.

Het chronisch hyperventilatiesyndroom brengt een reeks klachten met zich mee die uiterst vervelend kunnen zijn.  De voornaamste klachten zijn pijn in de borst, duizeligheid, een benauwd gevoel, hartkloppingen en een gevoel van paniek.

Deze klachten zwerven door je lichaam, waarbij af en toe een klacht een poosje blijft hangen en dan na een tijd vervangen wordt door een andere klacht. Hoe dan ook zijn de klachten zeer vervelend en blijven zij aanhouden.  Aangezien de klachten als het ware “verhuizen” doorheen je lichaam, is het ook heel moeilijk om onmiddellijk een diagnose te stellen.  Het feit dat in je lichaam geen enkele ziekte terug te vinden is (hyperventilatie is een aandoening en geen ziekte) zorgt dan vaak voor onbegrip bij de omgeving.  Hierdoor gaat de hyperventilant zich vaak schuldig en gefrustreerd voelen. 

Een bijkomende reden waarom chronische hyperventilatie zo moeilijk is vast te stellen is het feit dat geen twee personen dezelfde symptomen hebben. 

 

Het chronisch hyperventilatiesyndroom: een syndroom van de huidige maatschappij

Het chronisch hyperventilatiesyndroom komt in onze samenleving ontzettend veel voor.  Ook vermeerdert het aantal klachten.  De reden hiervoor is eenvoudig terug te vinden in het steeds drukker wordende leven dat iedereen heeft en in de steeds hogere eisen die van mensen worden gesteld. 

Zo stellen huisartsen momenteel vast dat tot meer dan 10 % van de patiënten te kampen heeft met het chronisch hyperventilatiesyndroom. 

Iemand die lijdt aan het chronisch hyperventilatiesyndroom heeft vermoedelijk de aandoening al enkele jaren.  Dit syndroom kan wel nare gevolgen hebben op professioneel, familiaal en financieel vlak.  Een eerste stap in de richting van herstel is dat men zelf leert aanvaarden dat er iets fout loopt.  Heel wat mensen gaan de symptomen negeren; wat vaak nefast is.  Voor jezelf aanvaarden dat het niet goed gaat met je lichaam; is van essentieel belang als je van het chronisch hyperventilatiesyndroom wilt af geraken.  Eens je er voor jezelf uit bent dat je een probleem hebt, kan je verder gaan zoeken.  Wees er terdege van bewust dat de zoektocht naar een juiste diagnose, en daarna naar een degelijke behandeling, een zoektocht is die niet evident verloopt.  Je kan stellen “waar een wil is, is een weg”; maar in het geval van chronische hyperventilatie moet men er rekening mee houden dat er onderweg heel wat wegwerkzaamheden zullen zijn.