Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Bach bloesem MIX 84 helpt chronische hyperventilatie

 • spanningen te minderen
 • nieuwe aanval te vermijden
 • kalmer te worden
 • verdriet en pijn te verzachten
Meer info

Ervaringen met MIX 84 :

 

 • Het beklemmend gevoel is weg
 • Ik ben verlost van mijn hyperventilatie
 • Chronische hyperventilatie verdwenen in 2 maanden
Meer info

Wat is Bach bloesem ?

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Meer info

Persoonlijke Bach bloesem mix :

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekening houdend met je karakter 
 • Vraag gratis advies aan Tom

 

Meer info

Gratis boek

 

 

 

 

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin alles over Chronische hyperventilatie duidelijk beschreven staat!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Chronische hyperventilatie kennen om het te kunnen genezen

Als je van chronische hyperventilatie wilt genezen, is het noodzaak om eerst te weten wat het eigenlijk is en waar het vandaan komt.

Een aanval van acute hyperventilatie is bij het merendeel van de mensen gekend.  Mensen die dergelijke aanval meemaken voelen zich tijdens zo’n aanval ontzettend slecht en angstig.  De symptomen zijn zeer gelijklopend met die van een hartaanval; en dat zorgt ervoor dat men een heel bang gevoel heeft tijdens zo’n aanval. 

Veel minder gekend is de chronische vorm van hyperventilatie.  Nochtans zijn er meer mensen die met deze aandoening te kampen hebben, dan met acute aanvallen van hyperventilatie.  Dat komt voornamelijk omdat de symptomen niet zo goed herkenbaar zijn.  De symptomen komen zeer goed overeen met die van acute hyperventilatie; maar ze zijn minder hevig. 

Toch kan chronische hyperventilatie zwaar doorwegen op het leven van wie er mee geconfronteerd wordt.  Men voelt zich constant angstig, duizelig, zwaar vermoeid omdat men niet vast kan slapen.  En nog meer frustrerend wordt het als men voor deze klachten geen diagnose vindt.  Ieder onderzoek draait er op uit dat je niets zou mankeren, terwijl je zelf beseft dat je je ellendig voelt.  Doorgaans duurt het een hele poos vooraleer men ontdekt dat al deze symptomen eigenlijk te maken hebben met chronische hyperventilatie.  Nochtans heb je als hyperventilant zelf niet het gevoel dat je op een verkeerde manier ademt; wat uiteindelijk toch altijd aan de basis van hyperventilatie ligt.  Toch zal je door grondig onderzoek ervaren dat er wel degelijk iets met de ademhaling schort.

 

Hoe chronische hyperventilatie aanpakken en genezen ?

Je kan bij chronische hyperventilatie moeilijk van genezen spreken, aangezien het niet om een ziekte gaat, maar om een aandoening.  Om de aandoening weg te werken zal men zowel op de verstoorde ademhaling moeten werken als op de symptomen die ermee gepaard gaan.

In onze huidige maatschappij is chronische hyperventilatie iets wat meer en meer voorkomt.  Hoogstwaarschijnlijk is het stressvolle leven dat men heeft hiervan de oorzaak.  Stress is namelijk één van de uitlokkers van chronische hyperventilatie; samen met angsten en emotionele toestanden.  Wat ook nog hyperventilatie kan uitlokken zijn het gebruik van alcohol, drugs en cocaïne.  Het gebruik van deze zaken beperken, kan de chronische hyperventilatie wel verminderen maar niet doen verdwijnen. 

 Een aantal zaken die je best in vermijdt om chronische hyperventilatie te weren zijn ook:
- Light producten gebruiken,
- Onvoldoende bewegen,
- Vaak binnen zitten in warme ruimtes,
- Overgewicht,
- Lang in bed blijven liggen.

Anderzijds kan je met behulp van Bach bloesem je hyperventilatie positief beïnvloeden.  Bachbloesems zijn extracten van vruchten die weliswaar een heilzame werking op het gemoed kunnen hebben maar toch totaal onschadelijk zijn.