Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Bach bloesem MIX 84 helpt chronische hyperventilatie

 • spanningen te minderen
 • nieuwe aanval te vermijden
 • kalmer te worden
 • verdriet en pijn te verzachten
Meer info

Ervaringen met MIX 84 :

 

 • Het beklemmend gevoel is weg
 • Ik ben verlost van mijn hyperventilatie
 • Chronische hyperventilatie verdwenen in 2 maanden
Meer info

Wat is Bach bloesem ?

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Meer info

Persoonlijke Bach bloesem mix :

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekening houdend met je karakter 
 • Vraag gratis advies aan Tom

 

Meer info

Gratis boek

 

 

 

 

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin alles over Chronische hyperventilatie duidelijk beschreven staat!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

De behandeling van chronische hyperventilatie

Chronische hyperventilatie: een brede waaier aan klachten

Chronische hyperventilatie behandelen is niet zo eenvoudig.  Dit komt voornamelijk omdat deze aandoening gepaard gaat met een groot spectrum aan problemen en klachten.  Het gebeurt maar uiterst zelden dat er slechts één oorzaak kan aangeduid worden voor chronische hyperventilatie.  Afhankelijk van de verschillende aspecten die voor het ontstaan van de chronische hyperventilatie zorgen, zal er een behandeling gezocht worden.

De verschillende aspecten waar een behandeling bij chronische hyperventilatie moet rekening mee gehouden worden.
Bij de behandeling van hyperventilatie moet men rekening houden met verschillende aspecten:


1. Het psychologisch aspect

Chronische hyperventilatie heeft vaak een psychologische oorzaak.  Om deze te kunnen achterhalen, is het van groot belang dat de patiënt leert om zich emotioneel te uiten en de gevoelens durft verwoorden.

 

2. Het aspect ademhaling

Ademhalingstherapie is van groot belang om de patiënt te leren op de juiste manier (via de buik) te leren ademen.  Een foute ademhaling verhoogt de kans op hyperventilatie aanzienlijk.

 

3. Het aspect houding

Een juiste lichaamshouding, waarbij de spieren onder de juiste spanning komen te staan, zal er voor zorgen dat de ademhaling beter verloopt.

 

4. Het aspect ontspanning

Mensen met chronische hyperventilatie komen zelden tot volledige ontspanning.  Door het volgen van ontspanningsoefeningen zullen zij zich meer leren relaxeren en zo stressbestendiger worden.

 

5. Het aspect voeding

Bepaalde voedingsmiddelen (cafeïne, alcohol, bijvoorbeeld) kan men beter vermijden als men lijdt aan chronische hyperventilatie.  Deskundig voedingsadvies zal de kans op een aanval van hyperventilatie verminderen.


Zijn er medicijnen om chronische hyperventilatie te behandelen ?

Een specifiek medicijn om chronische hyperventilatie te behandelen bestaat er niet.  Toch krijgen mensen met chronische hyperventilatie vaak kalmeringspillen of antidepressiva voorgeschreven.  Hiermee kan men de klachten wel enigszins afzwakken; maar de oorzaak wordt niet aangepakt.  Daar komt dan ook nog bij dat de geneesmiddelen niet zonder gevaar zijn.

 

Kunnen Bachbloesems helpen in de behandeling van chronische hyperventilatie ?

Bachbloesemtherapie heeft in de behandeling van chronische hyperventilatie vaak zeer positieve resultaten.  Dat komt voornamelijk omdat de Bachbloesems wel op de oorzaken van de chronische hyperventilatie inwerken. 


Bachbloesems werden uitgevonden door dokter Bach.  Het gaat hier om extracten die inwerken op het gemoed van de mensen.  Zij zullen de gevoelens van stress en spanning sterk verminderen, zodat de mensen die aan chronische hyperventilatie lijden zich een stuk beter gaan voelen.  Op die manier kan de vicieuze cirkel waarin iemand die lijdt aan chronische hyperventilatie zich bevindt, doorbroken worden.  Deze Bachbloesems bieden bovendien het grote voordeel dat zij compleet onschadelijk zijn.